Zlý sen jedné princezny

Zlý sen jedné princezny

Anotace: ...

Nemůžu spát...

Vrací se,
a pořád dokola...

Ten zlý sen,
kdy život zhasíná...

Zbytečná je,
ta honba za světlem.
Přišla si pro tebe,
zlá baba s koštětem.

"Ha, už není úniku"
řvou hlasy z dálky..
V rychlosti pročítám
dopis bez obálky...

V něm krví napsaný
jen jeden řádek:

"Osudným ti bude kolovrátek..."
Autor Vain Hope, 14.01.2008
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Liquid vamp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí