U moře

U moře

Anotace: Dovolená-chvála moře

Na slunci u moře?

Toť zatím přání- žít tam
s láskou-nebo sám
opájet se vzduchem,sluncem v pokoře
ke kráse a velebnosti jeho
k síle vln a něze čiré hladiny
s úzkostí počítat dny a hodiny
které tak strašně rychle plynou
jak snové vidiny
u moře - mou láskou jedinou!

Rebelek
Autor Rebelek, 14.01.2008
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí