zRcAdLo

zRcAdLo

Anotace: ...

procházím ulicemi
lampy svítí
jako v pralese
mezi opimecemi
se cítím
každý si dělá co chce
a já to vidím
půlka čvachtá se v potoce
půlka kříčí a rve se pod větvemi
a já velice
za život se s tydím
a chci vzákaz lidím
že až nastane ten čas
a já tou ulicí půjdu zas
nepůjdu sám
půjdou se mnou lovci
sítě udělám
a do klecí půjdete všeci
kde stala se chyba
kdo s chováním lidí hýbá
každý z vás s končí v kleci
s trochou jídla
vlastně tohle všechno myslím vážně
jen že to vidím
když se dívám do zrcadla
strašně se stydím
a mrzí mě to
omlouvám se
znad napravím se
Autor Mirusek, 14.01.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí