Private song

Private song

Anotace: píseň neznámého amerického vojína

Proč tu teď sedím v stejnokroji?
Proč srdce mé se citu bojí?
Proč dávat v sázku život svůj?
Ať jiný kydá cizí hnůj!

Vždyť sotva skončila mi škola
a už mě má vlast volá!
Však já se vrátím milá moje,
se stejnou barvou stejnokroje.

Tak nemějte už o mě strach,
snad nepřijedu na marách.

Dokážu hrdě bránit zemi svou,
bojovat pod vlajkou hvězdnatou
a ty si mami otři slzy z líček
dál už mě živý Sam
- ten hodný strýček!

Tak buďte sbohem, písně pějte
a v dobrém na nás vzpomínejte.
My položili život vám,
za svobodu, za Vietnam!
Autor Obyčejný básník, 14.01.2008
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: zzlatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí