Čekání na zpověď

Čekání na zpověď

Anotace: ...

V ochotu souznění,
vydat svá malá tajemství,
v duši klid a souznění,
nebýt sám ve světě šílenství.

Najít se sám
a snad i toho druhého,
jak dobře se znám,
jsem vstřícný nebo za toho chladného?

Otázek je tisíce,
kde však vzít odpověď,
u oltáře sedíce,
čekání na zpověď.
Autor Milásek, 14.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: Maura, Pišák, Bean, Psavec, kavec, Monsignore, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí