Poslední tón těkavě rozšířené panenky

Poslední tón těkavě rozšířené panenky

Anotace: dokážeš vyškrábnout ze tmy

Zrovna když mám tu nechutně aprobovanou
Sílu psát
A venku se potemnělo
Jako když se mi ztrácíš v očích
A vyškrábneš poslední tón těkavě rozšířené panenky
Svlékneš se z noci
Abych mohla tvořit
Už škrábu první verše na Tvé nahé
Tělo
A na stole ještě polévka vystydlá jak milenky
Z nekrologů
Lístek na tramvaj s Tvým číslem
Co znám už nazpaměť
Modelové otázky na VŠ s kruhem od včerejší kávy
Trochu touhy a smutku že zas odejdeš
A že máme málo času
A hluboko Včerejší den možná ještě někde v našem neklidu
Snaží se ukrást kus reality
Z jasmínových úst
Nechutně
Aprobovaně
Podepíšu se na Tobě
Mnohem dřív než stačí přijít pokojská
Jiná doba
Nebo fousatej bastard Komenský s protokolem a cystitidou

Tahleta noc holt nepřeje
pedagogice
Autor Jasmin de Paris, 14.01.2008
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Renatka, NikitaNikaT., Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé vyjádření.

15.01.2008 18:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí