Být, či nebýt?

Být, či nebýt?

Anotace: ...

Život je na hovno, život je kurva,
kříž se ze zdi urval.
Život je svině, život je pes,
i oltář k zemi kles.

Vidím ďáblovo znamení,
brzy bude světa zkáza.
Z nebe padá kamení,
kněz už přestal kázat.
Za chvíli přijde zatmění,
boží ovce se už nebudou pásat.

Život je těžký, život je zrádce,
už i bůh padl - nejvyšší vládce.
Život je děvka, život je sračka,
Satan tlačítko reset mačká.

Vidím ďáblovo znamení,
brzy bude světa zkáza.
Z nebe padá kamení,
kněz už přestal kázat.
Za chvíli přijde zatmění,
boží ovce se už nebudou pásat.

Smrt je krásná, smrt je slast,
neboj není to past.
Smrt je svoboda, smrt je klíč,
zkus překonat ten chtíč.

Bůh ti špatnou cestu značí,
vydej se na cestu smrti.
Poslouchej Satana radši,
na pomoc jde ti.
Anděl křičí: To už stačí!
na pomoc ti letí.

Smrt to je věc, smrt to je konec,
slyšíš pohřební zvonec.
Smrt, smrt to je víc než zlaté doly,
Memento mori.

Bůh ti špatnou cestu značí,
vydej se na cestu smrti.
Poslouchej Satana radši,
na pomoc jde ti.
Anděl křičí: To už stačí!
na pomoc ti letí.
Autor Žiťa, 20.06.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí