Kolik z vás ji bere

Kolik z vás ji bere

Anotace: průměrnou mzdu myslím, řekl bych pouhých 20% obyvatelstva

Prý průměrná mzda bla bla bla

Průměrnou mzdu kdopak ji dnes bere,
jak je to velký nepoměr,
není pak divu že většinu to sere,
zlodějská lůza krade bez pověr.

Obírá chudé a nestydí se,
úplně všechno rychle zdražovat,
jenom ať dále marodí se,
páni si z toho můžou nahrabat.

šetřej si totiž na pěkně drahý Mexiko,
na rozkvětlé háje kde slunce žárem pálí,
tisíce účtenek přišijou nám na triko,
není pak divu že reformu si chválí.

mají násjen za pracovní sílu,
která jim velký prachy rychle přinese,
trošku to přehání neznají svou míru,
koukaj jen na to kdo chudobu si odnese.
Autor Básník lásky, 14.01.2008
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo,bohužel máš pravdu.Pěkně napsané,ale vůbec romantické.

04.02.2008 21:15:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí