Na všechno jsem sama..

Na všechno jsem sama..

Anotace: ..

Zima, déšť, mlha,
snad už je to tady.
Nebaví mě být života sluha,
už si prostě nevím rady.

Venku bouřka- hromy, blesky,
kdy už se konečně něco změní?
Kdy bude na světě hezky?
Kdy se vrátí to, co už není?

Strach, smutek, stavy úzkosti,
tohle už přežít nejde.
Deprese se zažírá do kostí.
Kdy už tohle všechno přejde?

Někdo kdysi řekl, že to zmizí,
že život bude jako med.
Sladký život je mi pořád cizí,
jak mám najít lepší svět..?
Autor Vision of me, 14.01.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí