Zavři oči

Zavři oči

Anotace: Napadlo mě to už dávno ale až teď jsem to našel v počítači

Zavři oči

Zavři oči a zamkni mřížemi svých řas.
Měsícem den končí,slunečním svitem začíná zas.

Zavři oči.Vedle tebe usínaji mé touhy.
Svět se jinak točí a já -paprsek pouhý- krajinou snů budu tě vést.

Stačí jen polibek dlouhý a prozradím ti tajemství hvězd

Zavři oči - usínej v mé dlani.
Měsícem den končí,však já mám jiné přání...

...Líbat tě dlouze..
...bez přestání
Autor drak-t, 15.01.2008
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobře,žes jí našel,,,je hezká.

15.01.2008 10:08:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí