Pozor tady se nebude nikdy Dýchat!

Pozor tady se nebude nikdy Dýchat!

Anotace: zákaz vstupu na vlastní nebezpečí

Cítím to tady někde blízko Za plastovými
okny zalepenými páskou Stop nerušit!
V křídlech andělů
z ráje mikrotenu
I v Tvém těle Ano jak záhadně voní
když se díváš skrz mě
na smutnou stěnu
A v irirujícím davu Dokonce i když nakupuji
domácí štěstí na kreditní karty
nebo doma zaháním nudu
sebeukájením rozumu
lacinými verši
i tam to cítím
silně a pronikavě
jako při milování
se s Tebou
časem
špínou ulic
slušně lezením do zadku
ve slově rektor
bez ochrany
cítím to v každém kroku
že se nevrátíš
cítím to v každém slově které se skryje
za výroky slavných a za důstojná jména
plnokrevného pseudonymu
republiky

to jakjinak omlouvané
hnilobné
žití
Autor Jasmin de Paris, 15.01.2008
Přečteno 227x
Tipy 11
Poslední tipující: Renatka, STIMPRE, Lacosta1, jedam, Mango-Holka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr. Tohle je úžasné, opět myšlenkové, líbí se mi, jak přemýšlíš a tvoříš.

15.01.2008 18:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí