Smrtiaca nenávisť

Smrtiaca nenávisť

Anotace: Proste som bol nasratý na celý swet tak vzniklo toto:)

Ráno sa zobúdzam,
do pekného rána,
Zrazu počuť z izbi
,,Vstávaj".

Už ked to počujem,
žalúdok sa mi obracia,
A dobrý den,
sa už odvracia

V škole samé mordy začínajú,
a známky sami od seba prichádzajú.

Filip sa nám prestal učiť,
vravia z úsmevom,
a bifloši prefíkaný,
hladia z posmechom.

Popoludní prídem domov,
v akej takej nálade,
no pohlad na atmosféru,
padá v prázdnote.

Naučím sa abi bol,
pokoj v duši matkinej,
no tá neprejavý žiadny pocit,
ani v mojej smrti samotnej.

Každý vraví kašli nato,
ono to raz prejde,
Len dotičný necíti sa,
Tak ako ja Biedne
Autor Smutní Smrtka, 15.01.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, kašľať na obsah,ale kedy sa tie tvoje básne začnú rímovať?

16.01.2008 06:06:00 | Sarazin Faestred

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí