Bezdomovec

Bezdomovec

Anotace: ---

Ruce si zimou mne,
oči modře zbarvené,
nikdy vklidu neusne,
oblečení zpuchřelé,
nechutná vůně se vane,
snad nikdy nebyl ve vaně,
neví ani jak se jmenuje,
paměť mu hapruje.

Smutný to pohled byl,
když sis uvědomil,
že spousta lidí tak žije,
ale mnoho se nedožije.
Autor Verýk, 15.01.2008
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí