Jen poznat..

Jen poznat..

Anotace: ..bych tě chtěl.

Nenacházím správná slova,
abych řekl jak jsi krásná,
jak ti to moc sluší,
v temné noci,
za úsvitu hvězd.

Byl bych strašně rád,
kdybych tě mohl poznávat.
Jen si s tebou vykládat,
a ze slov tě skládat.

Zjistit co máš ráda,
co ti sluší,
jak vypadají tvá rána,
a co děláš když prší.

Něco zmínit o sobě,
o mé malé duši,
něco o svém životě,
a proč nežít v buši.

Až půjde spát sluníčko
vykoukne nám měsíc,
řeknu ti slečinko,
děkuji za pěkný den.
Autor MFNL, 15.01.2008
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí