Jen tak...

Jen tak...

Anotace: dnes veseleji... :o)

Jen tak Tvou ruku držet v dlani
a zapomenout na povzdech,
čekat na letmé pousmání
vnímat Tvou vůni i Tvůj dech
a čekat cosi nečekané,
čekat a potlačit svůj spěch.
Jsou sny a neříkají "pane",
sny, které chci si přivlastnit.
Co víme, co se zítra stane?
Přesto je hezké v těch snech žít!!!
Autor *Mia*, 20.06.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí