Zaprášená slova.

Zaprášená slova.

Anotace: Když stojím před nějakou zdí, zapomínám, jestli je den či noc...

Zaprášená slova.

Pokud někdy přijdu na to
kolik je vlastně hodin
zajdu do knihovny
oprášit dílo
zapomenutého autora

začnu ho číst
u hrobu neznámého vojína
až se mi vytratí z paměti
mé vlastní jméno

a všechna
kdo a proč
kolik a kdy
kudy a kam
roztančí listí
v korunách stromů.
Autor Martin Vodňanský, 16.01.2008
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Dračičák, Jiparo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí