ANERI

ANERI

Anotace: trochu jina

Stíny mi kreslíš obrázky na zeď
jak malé holce
co hrála si na pískovištích okřídlených světů
.
.
.
vážka ti sedla na rameno -
váháš, když ji odháníš –
.
/myslíš, že poskládáš si mě zpátky?/
stejně tak
jako jsi slepoval střípky
babiččiného hrníčku se třemi stužkami
… na zápěstí -
.
.
.
bolíš mě
a přitom nevím,
jestli slůvka, která jsem ti všeptala do vlasů
máš stále schovaná v teple svých vzpomínkových nálad
vonících mlhovými rány//
.......
......
.....
....
...
....
.....
......
.......
usínám uvnitř
polibků na polštářích
které sis /jen?/
zapomněl
.
.
.
opravdu si to myslíš?
Autor Nausika, 16.01.2008
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Heda, D.Angel, Ahimsa, prostě Zuzana, Metcheque, WhiteSkull, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Čtení tvých básniček je prožitek.

26.07.2008 15:36:00 | frangir

opět rozsekán :)

21.01.2008 19:24:00 | Ahimsa

Teplo vzpomínkových nálad.. Sálá až ke mě, pricezno Nausiko :)

20.01.2008 14:21:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí