Šestiprstá

Šestiprstá

Anotace: V hlavě mi víří stejně, jako dneska víří na nebi.

Dneska ráno
Pár rozbitých skleniček
Před prahem
Mého dne
Střepy v jiných dimenzích
Přinášejí štěstí
/a ustel si postel/
a vlastně proč jít
vždyť ta tráva tak voní
a vítr se mi prohnal hlavou
se svým poselstvím
„prázdna“
nemyslet
-
čárový kód
vytetovaný za krkem
Vždyť já se nechci…NECHCI
/a už nekřič, bude tě bolet v krku/
-
vztáhla ruku
a dotkla se vesmíru…
Autor Zuz., 16.01.2008
Přečteno 353x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, trrtrr, Barunka=o), prostě Zuzana, takova, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A jaký byl? Sudený? Voňavý jako první jarní den?

16.01.2008 16:45:00 | prostě Zuzana

Pěkná.

16.01.2008 16:44:00 | takova

Hmm...

16.01.2008 15:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí