pít bahno

pít bahno

Anotace: jen tak

až se přiřítí příliv
a slunce se schová
pod černou peřinu
jen měsíc bude svítit
dívkám k tanci
porcelánové domky
hradba z vozů
na vedlejší ulici
ve vesnici ráj
snídám zkaženou konzervu
piju bahno
ale je mi fajn
konečky prstů klepu
do okapu
vyvolávám duchy
v mrtvém domě
venku chodí stařenky
v pletených čepičkách
asi se mi to nezdá
brodíš se stokou
a vidíš kousek sebe
žádné nebe
ani střepy
zetlelý klavír
pod ním kostra
další oběť doby
Autor Smeták, 16.01.2008
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: animovaný medvídek Pů, Elča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach to kouzlo toho, když něko umí vyvolat tu správnou hnědobílou atmosféru :_)

16.01.2008 17:43:00 | Elča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí