Smutek

Smutek

Anotace: Je tu pořád a já stále bojuji...

Dnes jsem smutná,
a proč ne? Ptáš se, ó jé mine...

Tak pojď smutku dál, máš šanci mě zničit.
Však neboj se, já peru se ráda,
chci ten žal v sobě ničit.

Že nepřijímáš výzvu? Aha, tak běž!
Natáhni se přes útes,
já vykročím a hlavu hrdě vztyčenou,
budu bojovat, jak skála s ozvěnou...

Že bez šance? Vím to vím,
však zas a znova, tobě se smutku postavím!
Autor meggen, 16.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bojuj dál :) třeba úsměvem...

16.01.2008 17:06:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí