Drahé ticho, chmurný zmatek

Drahé ticho, chmurný zmatek

Anotace: .

Cítím, že snad chybí mi duše,
Chci se usmívat, ale ptám se proč,
Sním o tom, že pláču, suše..
Lepím se v blátě, ale říkám si skoč..

Píšu věci, o kterých pochybuji,
Poslouchám své srdce, ale zavírám oči,
Mám strach, že špatně si vysvětluji,
Jak v životě se to všechno točí..

Věřím, že čistota má moc,
Ale sama mažu se v blátě,
Dusím v sobě zmatek přes celou noc,
Nebudu mluvit o téhle ztrátě.
Autor forever, 16.01.2008
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: zzlatý, Lenie, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se může ztráta změnit v zisk... kdo ví...

16.01.2008 22:44:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí