Karetní tvrz

Karetní tvrz

Anotace: funny

Byl jeden domeček
a v něm tři lidé.
Vždy dva se bavili...
ten třetí byl jinde.

Byl jeden domeček,
z karet je střecha.
Od nikud vánek...
tři lidi leká.

Byl jeden domeček,
se sny se řítí.
Nebylo pro všechny
prostoru k žití.

Byl jeden domeček,
dnes už jen minulost.
Část srdce všem uvnitř,
část srdce zhynulo.

Byl jeden domeček,
hluboko pod sutí,
zmírají vzpomínky
na náhodná vzplanutí.

Byl jeden domeček,
Již nechci ho najít.
Jeho smutnou minulost
chci sám sobě tajit.

Byl jeden domeček,
já zbourat ho chtěl.
Stačilo, bych na něj
sám zapomněl..
Autor Šerák, 17.01.2008
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, malá čarodejnice wiggová netopýrková, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co k tomu říct.....?

05.11.2008 14:18:00 | sluníčko sedmitečné

byla by to škoda...

20.03.2008 23:58:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Odpověď určitě znáš...:)

06.02.2008 12:09:00 | Šerák

Vážně jsi zapomněl???

05.02.2008 20:12:00 | váška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí