Je tady!

Je tady!

Anotace: Co dodat? Nevím!

Je tady!
Už se blíží!..
Cítím jeho páchnoucí dech,
z úst vyklouzne vzdech.
Je tady!
Chlad objímá mě něžně,
lístek padající zraní vážně.
Už se blíží!..
Noc je jeho ženou,
hřích milenkou odloženou.
Je tady!
Všude kolem,
nepostradatelný.
Zároveň nikde,
neviditelný.
Někdy nutí,
někdy s chutí.
Musíš být jeho,
nesmíš žít ho.
Bez něj jsi nic.
S ním získáš víc!
Autor Enygma, 17.01.2008
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

roboti říkají NERo... ale ten snad ne ;)

17.01.2008 17:01:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí