Kdo ví?

Kdo ví?

Anotace: ...

Průčelí ulic temnoty,
domy plné nahoty,
krása s něžným násilím
padají mrtvé úsilím.
Mocná chudá žebračka,
pláč a krásná tulačka,
žádné lživé pravdy,
žádné spravedlivé křivdy.
Daruj klenot bezcenný!
Berte, zrůdy ničemný!
Setři si slzu na líčku,
vždyť jen spálil tě o svíčku.
Možná žije, možná sní.
Kdo ví?
Autor Enygma, 17.01.2008
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako bych tě slyšela ;)

17.01.2008 17:00:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí