In memorian

In memorian

Anotace: já,hlad,dům a oni

V mém novém bytě,
cítím se tak sytě.
Ač nemám co do huby,
přesto se mi leskne za zuby,
žlutě okouřená omítka.
Co mi zbyde pro dítka?

Ještě spinkají v mém lůně.
Nechť tu pro ně zůstane vůně,
z tlející ho masa a krve.
I jako já, tehdy, prve
Ptal se všech, kdo v domě
bydlel,bydlí,bude po mě?!
Autor barak 2, 17.01.2008
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí