Zrádče!

Zrádče!

Anotace: Tohle je báseň, kterou jsem psala...no řekněme v hlubokém citovém rozpoložení, takže je taková hodně emotivní. Takové to- ty zrádče!

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Je čas abych se tě zeptala co ke mě cítíš.
Je časabych zjistila, jestli má cenu táhnout to dál.

Je čas abys mi odpověděl, slyšíš?
Je čas abych brečet přestala a zjistila,
jestli mezi náma něco je, a bude i pak...

Je čas abych přestala poslouchat smutný písničky.
Je čas abych přestala plakat slzičky...

Je mi tak smutno, páč je teď ten čas, co rozdělí nás...
Autor Němá, 17.01.2008
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí