Přátelství

Přátelství

Anotace: ...

Přátelství je jako slunce,
hřeje,ale nepálí,
stačí by se jen dvě ruce
dobrých lidí setkaly.

Přátelství je pečeť štěstí,
jak růže v srdci rozkvetá,
jako louka plná kvítí
svou vůni šíří do světa.

Přátelství je úsvit srdce,
tak natáhni pro něj ruce,
ať ti úsměv rozzáří
na srdci i ve tváři.

Dej přátelství v sobě vzkvést
jako slunce květinám,
nech se jeho vůní vést,
ať zavede tě vždycky tam,
kde nalezneš v dojetí,
vždy upřímné objetí,
důvěru a pochopení
věčné jako rozednění.

Přátelství je kapka rosy,
něžná krůpěj štěstí,
kterou v srdci každý nosí,
vánek skrytý v pěsti.

Otevřeš li dlaně své,
neulétne pryč,
jelikož jen srdce tvé
má k přátelství klíč.
Autor Akrij8, 17.01.2008
Přečteno 1009x
Tipy 5
Poslední tipující: kdo.to, Romana Šamanka Ladyloba, Simísek, Modrý Adept, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

jsem ráda, že mám akového přítele=))

17.01.2008 19:34:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí