Já umírám..:)

Já umírám..:)

Anotace: umíram..:(

Už přišel můj čas konce
už příšel čas loučení
a já vzdávám holt louce
která svět kytkami provoní.

Vzávám holt včelám
které bez ustání pracují
aby řekly světu
jak moc ho milují.

Vzdávám holt lidem
kteří věří v život další
vzdávám holt každému
ať je sebmenší.

A ať už umírám či žiji
ať už nikdy neuvidím vás
přesto moji drazí
vidím louky pás.

A já mám jedno přání
jak žít když umírám.
A já ptám se vás paní
zdali svoji duši mám.

Duši bolestí a žalu
co dál bude žít dál.
Duši co rány zahojí
a já budu král.

Král smrti a konce
Král na rozkvetlé louce
Král včeliček a lidí
co v další život doufají?

Já jedno přání mám
jak žít když umírám
jak vidět co nevidím
ja chci byt milovan
jaa.....umírám
jaa...umíram..
Autor klajusenka, 17.01.2008
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Demony, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neumirej...

20.01.2008 20:21:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí