Vadí nevadí ???

Vadí nevadí ???

Anotace: jen tak...

pošlapaná kytka vadne
dech kruté hlubiny
dlaně jak propast zrádné
hrajeme na stíny

vesmír je kolem nás
vesmír jsme my
čas nám staví hráz
krade nám dny

osudu skládáme
do lůna vděk
věčně jen hledáme
na lásku lék

vadí či nevadí
jak podivná hra
myšlenky podvádí
jak láska tvá...
Autor oli, 17.01.2008
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobré obraty, myšlenkové dílko.

13.02.2008 20:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí