Chodníky

Chodníky

Anotace: možná, že to není přímo o životě, když tady je tak málo možností, kam to zařadit a do "ostatní..." bych to taky zas až tak nedávala...

Chodníky dlážděné dušemi nevinných
vedou tam, kam nikdy nechodíš.
Cesta je daleká, bezpečná,
trním je obrostlá, nevidíš?
Nevidíš...
Protože jsi tam nikdy nebyl
a nikdy tam nebudeš.
Nechceš, neznáš, nemůžeš!
Vrahu!
Zabil´s
Nevinného...
A jeho duše se přidá k těm ostatním,
co dláždí cestu do Ráje.
Autor C.alwen, 17.01.2008
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Traci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí