Skoč !

Skoč !

Anotace: bzz

V té nadmořské výšce,
co nenechá mě shlédnout dolů
sdílím své ovace
s mraky na vrcholu.
Bouřlivý projev
své nezměrné síly
probouzí hrůzu
a zbaví mě víry.
Kluzký je podstavec,
nohou mých opora,
blýskavé světýlka nutí
tančiti dokola.
Upínám pozornost
však krajina ztichla,
o svoji budoucnost
hádá se pýcha.
Skočiti do mraků -
mozek se vzpíra.
Čekati zázraku
a doufat pak ve dno,
které snad šlápot si zanechá mnoho.
Autor pigeon, 18.01.2008
Přečteno 320x
Tipy 7
Poslední tipující: Elena Suchomel, Já Esther Ruth, shaamot, kakaoo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ha

20.01.2008 10:56:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí