Mločí oči

Mločí oči

Anotace: Ne, nepatří to do přírody

Smutné jsou oči,
jsou plné slz
a přes ty slzy
není vidět skrz.

Sem tam se zaleskne
jiskřička v těch očích,
ale stejně tomu je
i v očích mločích.

A ten slizký vodní tvor,
co má taky duši,
nepláče nikdy!
Pláč mu nesluší.

To jen lidé se užírají
svým vlastním smutkem
Říkají, co by měli,
ale slova se nikdy
nestanou skutkem.
Autor C.alwen, 18.01.2008
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Traci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné..chtěla bych mít mločí oči, abych nemohla plakat..

22.01.2008 19:16:00 | Liondande

Jak je možný, že tu ještě není žádný komentář, když to je tak hezká báseň?! Očích mločích:o))

20.01.2008 14:43:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí