Svítí, slunce svítí...

Svítí, slunce svítí...

Anotace: ...ale ne napořád.

Svítí slunce mezi nás,
jako voda plyne čas.
Jako řeka utíká,
šeptám slova do ticha.

Na nebi se zamračuje,
sluníčko se schovalo.
Přineslo mi pár krásných let,
nač by ještě čekalo?

Hromy, blesky nebem letí,
a déšť stéká ze střechy.
Bude pršet ještě dlouho?
Nebo rovnou navěky?

Že by duha nebe protla?
Nebo se to jenom zdá?
Že by přišla chvíle dobra
a skončila by ta zlá?

Zdání klame, vítr bere
střechu domu, stromu list.
Chápe někdo, o co jde tu,
proč že máte tohle číst?

Že by slunce svitlo zase?
Anděl splnil přání mé?
Díky jemu! Třikrát hurá!
Snad to takhle zůstane.

To by bylo dobré. Ale...
Autor Rakasteta, 18.01.2008
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, ludmil, excited, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Protiklady slunečna - jsi popsala moc pěkně,vichřice se mi líbí.

26.03.2008 12:31:00 | Marfuša

Ano, většinou je tam to "ale" ... bohužel.

18.01.2008 21:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí