Moulin-Rouge.../gympl to není Mulén-Růž/

Moulin-Rouge.../gympl to není Mulén-Růž/

Anotace: hmmm...to není

Oči rozkradené krásy v bolestivém ránu
čmárají pohledy do ztracena/Ten Tvůj bledej strop
To není Sixtinská kaple/ Nepovstanu
/Nečum!/ Nečekej soucit od holky z metra
ztratila svou lásku Nedala zkoušku z anči
asi se v Tobě a v lidech spletla
a teď objímá ráno kolena a v noci tančí
jezdí naslepo aby si vydělala
na rakev
pro svoji duši
Ale to jsou Ty Tvoje představy o dokonalým světě
který netuší
co je to vlastně vyjít si na ulici
a začít konečně žít
To vy věčně po lásce bulící
nikdy nebudete mít

................................................
Vy kteří čekáte až náhodou objevíte svůj obličej
v publikaci pro gymnázia
jak sedíte někdy v osmašedesátym na lavičce
s párkem v rohlíku olizujete hořčici
jazykem ze rtů okousaných nocí a milenkami
bylo vám zrovna jedenadvacet
bylo po zkouškovým
a bylo vám strašně krásně
i když jste potkali ruský kluky a jejich
nesmyslný ocelový hračky
V obchodě Před aulou V posteli s vaší láskou
/a prostě všude/
dokonce i s protivnou holkou z metra
stát u Vltavy a hltat její mylné
obrazy o lásce
/to není láska to je sex/
ale teď jste nešťastnej a v publikaci pro děcka
z gymplu který tomuhle peklu nikdy nebudou rozumět
a mít patřičnou úctu
nebudou chápat jak vám bylo krásně
s vlasama jako Tom Jones S cigaretou Zpocenou nocí
potkávat náhodný lásky
ale

/gympl to není Mulén-Růž/
Autor Jasmin de Paris, 18.01.2008
Přečteno 744x
Tipy 19
Poslední tipující: makretka, Walentine, Mango-Holka, WhiteSkull, NikitaNikaT., somewhere, Renatka, její alter ego, Bean, excited, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdy jsem nečekal...
a ani nebudu..
na intru a na kolejí
dělával jsem ostudu
a hledal synonyma
křičel kolem sebe
až za pár let jsem sám sebe doslechl
lásky byly jsou a budou..
kvetou a umíraj
párkrát se jim nechtělo..
na lavici nevšedních zážitků
bořili se do generačních rozdílů
všem na dosah..
a teď už vím.. je to tak v pořádku..
na naco se prát..
život nejni Mulén Růž

18.01.2008 19:02:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí