Touha po utonutí

Touha po utonutí

Anotace: ...

Tenkrát jsem slíbila
že nebudu Ti lhát
slovo jsem držela
tak proč není oč stát?
Říkám Ti pravdu
co v srdci Tě pálí
říkám Ti to
co mysl Tvou kalí
není to ze zloby,
ze zášti
smutku
je to jen pravda
večerního skutku
je to šance budoucnosti
jisté valé minulosti
je to klín
co brány rozráží
zbraň která všechny
hbitě poráží
Je to sen
který se mnou chtěl jsi žít
teď se v něm snad
jen toužíš utopit
pro mě v tom snu
dnes již není místo
v tom chmurném dnu
snad ve svém snu
zůstal jsi sám
do mého nepozván.
Autor forget-me-not, 18.01.2008
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martinecka23, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skutečně vystřiženo ze života, působí na mne dosti myšlenkově, jisté emoce ...

21.01.2008 15:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí