Neznamenáš nic

Neznamenáš nic

Anotace: malý kousek pravdy o vztahu k někomu, k něčemu

Až se nasytím nevinnosti
a to úplně do sytosti,
pomiluji bezbožnosti,
složím poklony žárlivosti
a hold zlosti.
Ony jsou důkazem bytí.
Ukazují jak nezbytná
je bolest milenecká
a jak nádherná rozkoš
slepecká.
V co jsem měla doufat?
V lásku navěky,
v milence století,
v bezbolestné mívání?
Nejsem naivní!
Nechci tvou duši
ani srdce.
Nech si je!
Pro mě jsou to jen
tretky bezcenné.
Chci tvoje doteky a polibky.
Nepotřebuji cit, ale chtíč!
Ty odmítáš?
Tak si jdi! Jdi pryč!
Co si myslíš?!.
Že budu ronit slzy?
Nezajímají mě tvoje city,
myšlenky, naděje ani sny.
Žádné otázky a rozhovory,
žádné snění ani žárlivost.
Přece víš!
Neznamenáš pro mě NIC!
Autor Enygma, 18.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Petite Francaise, prostějanek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uf... mozna ze presne tohle si o me ted mysli (kdysi)muj stepanek... jsou to dva tydny co me opustil.. a tato slova by se k nemu naprosto hodila... nemohu pochvalit z tematicke stranky protoze tohle asi boli kazdeho ctenare...ae davam tip... tip za silu!

18.01.2008 20:33:00 | Petite Francaise

to je hodně ostrý...

18.01.2008 20:04:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí