Nezáleží na ...

Nezáleží na ...

Anotace: záleží na tom,co opravdu potřebuješ

Sbírka: Od A do Z

Nezáleží na číslech,
na nepsaných nesmyslech.
Nezáleží na hvězdách,
které svítí, když jsi v snách.

Nezáleží na okolí,
nezáleží na tom, co bolí.
Nezáleží na zlatu,
když látku máš na záplatu.

Záleží je na tom jediném,
na tom, co nejde vidět, cítit.
Na tom, ať s plynem nesplynem
a slunce nepřestane svítit.
Autor Mia, 21.06.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí