Veritas vos liberabit

Veritas vos liberabit

Anotace: Heslo dávných dob templářů a dnes se moc cení...občas bolí ale je lepší s ní žít než bez ní...

Po pravdě v očích se touží,
ale občas zabolí.
Setkává se i s nevolí,
která světem krouží.

Veritas vos liberabit
to je heslo planoucí
v srdci- lži tonoucí
jen to heslo by mělo znít,
Veritas vos liberabit
dává křídla a cit,
vypouští nevoli i klid.
Těch pár slov budí
strach i vděk
lásku i zášť milenek
spočívajících na té hrudi.

Skutečně tomu tak
zůstává a stále je,
duše povznáší se jako pták
při slovech: ,,Pravda osvobozuje!"
Autor Prousan77, 18.01.2008
Přečteno 570x
Tipy 10
Poslední tipující: D´Aninka, WhiteSkull, NikitaNikaT., excited, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí