Když....

Když....

Anotace: taková smutná o nespavosti

Když do tmy v noci hledíš zoufale
a necítíš se vůbec ospale,
když sny se zdají daleko a nepřicházejí
a pouze vzpomínky se k tobě vracejí,
když ticho bolí do uší a tísní jako skála
a realitou je to, čeho ses tak bála,
když netušíš, co přijde dál, strach ti hrdlo svírá
a nezbývá ti nic jiného, než tvá víra,
když síly pozbýváš, kolena se hroutí
a každý nad tebou jen tiše hlavou kroutí,
pak přemýšlíš, co stalo se to s tímhle světem,
proč iluzi si s realitou pletem……
Autor Lea de Bahn, 18.01.2008
Přečteno 217x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvíš mi z duše :-)

18.01.2008 22:38:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí