Bota ve větvích

Bota ve větvích

Anotace: Dnes když jse šel parkem se mi naskytl trochu nebvyklý pohled: bota na stromě

Snad někdo stromu výšku záviděl
tak po něm hodil aspoň botu
Stala se ptákem který vyplazuje jazyk
Ptákem co poletí jen dolu

Nač lámat si s tím hlavu
jak ocitla se bota ve větvích
Možná jen někdo běžel po nebi
a nechtěl se už vracet
Autor Kapral, 18.01.2008
Přečteno 377x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí