Jak jsem mohla?!.

Jak jsem mohla?!.

Anotace: to, co děláte každý den ráno, po noci plné snů

Každý den stojím
před černou dírou
a sněním.
Dvě staré slzy
po tváři hrůzy
tečou proudy studené
lávy.
Bez křičení přikrytého
hávy.
Se zrezlou plechovkou,
hraju si s ošklivkou
bez velkých přání.
Zažít studené pookřání.
Vzlétlo moje poupě,
z lítosti.
Zabila jsem ho,
z milosti.
Beze svědků,
bez nářků,
vystrojila jsem
veselý pohřeb.
Rakev z krajek
zapečetil hřeb,
první
poslední
…a jediný.
Zasypána kousíčky duší.
Poupátko, moje děťátko!
Železný náhrobek, je jiný.
Srdce nezvykle buší.
Pro dítě, moje poupátko!
Autor Enygma, 19.01.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: prostějanek, Vladimír P., excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zabIla ;)

19.01.2008 16:47:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí