Slečna

Slečna

Anotace: Snad se vám bude líbit.

U okna stojí slečna,
Za život není vděčná.
U kolen hřeje jí topení,
Ze slz zbývá jen syčení.

Honí se jí hlavou věci,
Vína nalito dvě deci.
Alkohol otupí smysly na chvíli,
K otevření okna se slečna uchýlý.

Klepou se její kolena.
Ze slečny je žena.
Ví, co chce, a ví co dělat.
Ze studena musí zbělat.

Z parapetu nohy visí,
Krásné myšlenky zmizí.
Studený vánek odfoukne vlasy,
Dříve lesklé. Kde jsou ty časy?

Celá ztuhlá ze zimy,
Pohyb udělá jediný.
Silou se opře do parapetu
A na hlas zakřičí větu:
KONEČNĚ VOLNÁ!
Hlavou narazí na trávník zkolma.
Autor petunie.pet, 19.01.2008
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, toužím.jít.dál, Psavec, Kanzy, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, konec drsný...ale pěkné to "volná"

21.01.2008 09:51:00 | toužím.jít.dál

Volná na věčné časy.

19.01.2008 13:23:00 | Psavec

jojo přesně tak,drsný ale působivý

19.01.2008 12:53:00 | Kanzy

no ten konec je celkem drsný... ale jinak... to konečně volná, to se mi fakt líbí...

19.01.2008 12:40:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí