O touze i strachu

O touze i strachu

Anotace: ...

Opila jsem se až do němoty
Tvou nepřítomnou přítomností,
která jak nejostřejší hroty
touhu i strach v mé duši hostí.

Strach, že snad neprostupné ploty
úděsnou svojí mohutností
odsoudí mé sny do samoty,
z které mě nikdo nevyprostí.

Můj sen jsi Ty a Tvoje paže,
Tvých paží objetí, Tvá ústa.
Až polibek Tvůj strach můj smaže,
své prsty spletem do pomlázky.
Nebude pustina už pustá,
Tvůj úsměv vyhladí mé vrásky...
Autor *Mia*, 21.06.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí