Úroveň zelena

Úroveň zelena

Anotace: ......

Polikám bolest plnými doušky
Z křišťálového poháru
Který jste mi podali
Na tvářích máme neprůhledné roušky
Jen oči, které bodají

Jen úroveň zelena
A kouřem prosycený vzduch
S vůní santalového dřeva
Mění bolest v lhostejnost
A srdce v pevný kus

Napiji se ještě více
Potom možná do třetice
třeba promění se černé svíce
V bílá bludná světýlka

Až dojde sérum, dojde bolest
Možná zahledím se na sebe
Nebo možná spadnou roušky
A uvidíme do sebe
Autor Ishtar, 19.01.2008
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: jiljovský, Severka, Lota, excited, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseń. Líbí se mi název

19.02.2008 21:25:00 | jiljovský

...zahledět se do drdce svého i druhých...pak se možná dostaneme na tu správnou úroveň

26.01.2008 16:01:00 | Lota

já do tebe občas mám možnost nahlédnout, díky za to

20.01.2008 17:57:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí