O princezně

O princezně

Anotace: Co chtěla by dívka prostinká...

Chtěla bych korunku z drahého kamení.
Kamínek vedle kamínku se střídá.
- jak úspěch s neúspěchem? -

Chtěla bych šaty.
Drahá látka, drahá nit.
Oděná, neoděná.
- zakryjí vše? -

Chtěla bych střevíčky.
Lehkost chůze a otlačené nohy?
Rovnice vždy nerovná.
- "Jak láska a nenávist." podotýkáš -

A přece jdou k sobě...

Možná jsem princeznou.
Možná jen obyčejnou dívkou.
Jedno je ale jisté ty střevíčky chci...
Autor Dennniska:o), 19.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Elvien, 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvělý nápad, krásné zpracování. Moc se mi líbí =O)

19.01.2008 23:00:00 | Elvien

Zvláštní... :)

19.01.2008 22:48:00 | 0-0

ještě prince, který by tu nádheru obdivoval...

19.01.2008 22:48:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí