Život jako dar...

Život jako dar...

Anotace: Život je dar,který se neodmítá ani nevzdá,protože i když je člověk na dně dna tak se má alespon od čeho se odrazit a dál plout životem....

Život je krása,
co občas bolí.
Je také síla,
co nemoc ji skolí.

Přesto život za to stojí,
abychom ho žili.
A ti kdo se bojí,
aby ho bdili.

Život je na to,
aby se cenil.
I když kašleš na to,
abys jej střežil.

Je to velmi vzácný dar,
který se neodmítá.
Nepřemýšlej aby sis ho vzal,
lehce se nepřijímá...

Žijte lidičky,žijte dál je to váš velevzácný dar...
Autor sarycek, 19.01.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Badya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí