Osud

Osud

Anotace: Možná životní naděje nebo úděl?

Co mi pomůže k radosti?
Jen kousek štěstí z milosti!
Je to v osudu těl a můj úděl?
Trpět za Tebe.
Trpět za sebe.
Trpět s Tebou.
Trpět bez Tebe.
Kdo další přijde do mého paláce, omámit se tím
zbytkem?
Nebuděš nic...
Je to v osudu těl máš trpět, toužit, předstírat.
Hodiny času se obrátí, štěstí, láska, naděje.
To už je přitažlivější.
Proč se nic neděje?
Je to v osudu těl NADĚJE.
Autor Asunta, 21.06.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí