Na zádech

Na zádech

Anotace: Báseň postavená na zádech :-)

Sbírka: Krajíc života

Ná zádech kořen železniční touhy
na zádech úsměv stínů dlouhý
na zádech svíce hoří beznaděje
na zádech struna noci pěje
na zádech čeká starý vlak
na zádech tunel svádí zrak
Ten tunel vzívá železniční most
ten most je pána světel host
Na zádech tančí kaštanová lvice
na zádech znak černé rukavice
na zádech truchlí němá žena
Na zádech slíší ji muž beze jména
Tn muž češe dlouhé vlasy
Vlasy beznadějné krásy
Na zádech křídla raněného ptáka
Na zádech dech mrtvého tuláka.
Autor Káňátko, 20.01.2008
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

20.01.2008 18:44:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí