Chtěl bych radu..

Chtěl bych radu..

Chtěl bych jednu radu,
však znát chci jen skutečnost a pravdu,
Znám jednoho člověka snad měl sem ho (jí) i rád,
však dočkal jsem se posměchu a zrad.
Byl to přítel jediný,
komu svěřil bych se s problemy.
Ve chvíli kdy potřebuju pomoc,
on obrátí se zády a rozestře se noc!
Co já s tím mám dělat,
stratit ho nechce ale urážet se nechci nechat.
Proč se toak stalo,
kde se vyskyt error,
proč on(a) tak náhle změnil(a) svůj směr!
Autor Jan Václav Znojemský, 20.01.2008
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to melo byt v truhle, ne tuhe:D

05.02.2008 14:23:00 | neurobeat

jednou te kridla andelu vynesou vysoko nad hladinu a tam spatris vsechny sve problemy lezet v tuhe pod zemi

me napadlo ted:D

05.02.2008 14:21:00 | neurobeat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí