Karle Kryle děkuji

Karle Kryle děkuji

Anotace: myslím, že dokázal to co nikdo předtím - ovlivnil mnohé generace. Tedy i hodně zapůsobil na mne. Snad i vy máte svůj vzor a doufáte (i když je to většinou nemožné) že jednou budete jako on.

Kytara tvaru otylé ženy
stojí opřená v rohu pokoje
má jen tři struny - ostatní jsou přetrženy
hraji na ni v sedě, ve stoje
na strunách kytary vracím se v čase
k písním jenž odvahu odkryly
ta obvyklá jiskra zjihla mi v hlase
vůně písní po domě se rozlily
nebýt Vás, nemáme co zpívat
umělče dávných let
nad Vaším umem smím se rozplývat
Vám patří dnešní svět

díky Vám, mistře díky, díky
Autor Janika, 21.06.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí